Hestia Trainingskampen Logo

SEIZOENSAFSLUITING of TEAMUITJE

Een locatie om het seizoen nog eens gezellig te evalueren? Stop dan nu met zoeken. Marbella is hiervoor de uitgelezen plek. Geniet in mei - juni van het fantastische klimaat (27-30 graden) en de mooiste uitgaansgebieden. Zeg nou zelf; De dag beginnen met een heerlijk ontbijt op een zonnig terras, de dag doorbrengen op het strand en de avond afsluiten in één van de vele uitgaansgelegenheden in de Puerto Deportivo Marbella of het mondiaine Puerto Banus... Er zijn mindere opties te bedenken en wij nemen de complete organisatie van uw midweek/weekend uit handen, zodat u zelf optimaal kunt genieten van de afsluiting van het seizoen! 

Ontdek ook dat wanneer u met Hestia Trainingskampen in zee gaat, u nooit teveel betaald voor uw reis. U betaald bij ons alleen datgene waar u gebruik van maakt. Afgelopen seizoenen bezochten de eerste selecties van Leeuwarder Zwaluwen, vv Dalen en SV Twedo, vv UNIO, de tweede elftallen van vv Dalen en vv Raptim en de veteranen van BVC Bergum en vv de Sweach de Spaanse zuidkust en genoten van een heerlijk ontspannen weekend.

Boekt u eind april, begin mei dan heeft u ook de mogelijkheid om nog een wedstrijd van Malaga CF mee te pakken tijdens uw bezoek aan Marbella. Malaga CF speelt in deze periode nog de volgende thuiswedstrijden; Villareal (weekend van 20 april), Elche (weekend van 4mei) en Levante (weekend van 18mei).


Marbella te duur?? No way!! U verblijft in het centrum van de stad Marbella. Op 7 km van het centrum bevindt zich de luxe jachthaven van de stad; Puerto Banus. Aldaar zijn de prijzen zoals u ze zulf verwachten bij het horen van de naam Marbella. U boekt bij ons al een driedaagsarrangement (obv HP, incl transfers etc) al vanaf € 119,50 per persoon, excl. vlucht. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen, neem dan snel contact op met Hestia Trainingskampen via info@hestiamarbella.com.

Hestia Logo
Muelle de Theresa Zabell 14
Puerto Deportivo de Marbella
29600 Marbella (Málaga)
Espana
 
   +34-666337830
   trainingskamp@hestiamarbella.com
   www.hestiamarbella.com

Openingstijden

Maandag 10:00u 00:00u
Dinsdag 10:00u 00:00u
Woensdag 10:00u 00:00u
Donderdag 10:00u 00:00u
Vrijdag 10:00u 02:00u
Zaterdag 10:00u 02:00u
Zondag 10:00u 00:00u

Social Media

Weer

TripAdvisor
Beoordeel Hestia