Hestia Trainingskampen Logo

OVER ONS

Hestia is sinds maart 2009 een toonaangevende bar in de haven van Marbella. Naast de bar richt Hestia zich op het ontvangen en verzorgen van (sport) groepen. Wij hebben als grote pluspunt dat wij alles in eigen beheer doen en zo de kwaliteit kunnen waarborgen en de prijs zo laag mogelijk kunnen houden. Hestia is geen typisch Nederlandse bar, maar heeft Nederlandse eigenaren. Hestia richt zich op een breed internationaal publiek.

Na jarenlange ervaring in het voetbal en in het organiseren van diverse activiteiten (onder meer het oprichten van de Drentse Keepersschool, het organiseren van keeperdagen in het Noorden en het mede-organiseren van zomervoetbalkampen met meer dan 100 deelnemers) hebben wij de kwaliteiten in huis om uitstekend in te spelen op de behoeften van diverse groepen. Of het nu een heerlijk weekendje “feesten” betreft of een tot in de puntjes geregeld trainingskamp. Niets staat ons in de weg om u een onvergetelijke tijd te bezorgen in en om Marbella.

In 2010 hebben wij gedurende de winterstop 4 elftallen mogen ontvangen in Zuid Spanje. Deze elftallen hebben onder perfecte omstandigheden hun trainingskamp tot een succes kunnen brengen. Ook de 3 teams die in mei en juni haar seizoen afsloten hebben kennis kunnen maken met het fantastische klimaat aan de Costa del Sol. In 2011 hebben 8 voetbalteams de winterstop doorgebracht in Marbella. In februari 2011 kregen we de eerste twee Hockeyverenigingen op bezoek voor een Hockeytrainingskamp.

Het jaar erop, hebben we ook het Wielrennen aan de portefuille toegevoegd. De vuurdoop was voor de Nederlandse Baanselectie, olv trainer Wolff, die vol in voorbereiding waren voor de kwalificaties voor de Olympische Spelen in Londen in de zomer van 2012. Ook de voetbaltrainingskampen gingen als een speer en de hockey trainingsstages konden we ook verder uitbreiden. Samen met de seizoensafsluitingen hebben we in 2012, 31 verschillende verenigingen mogen ontvangen aan de Costa.

Deze enorme toeloop hebben we in 2013 weten te continueren. De voetballers (16 teams) maakten Marbella weer als een van de populairste bestemmingen in de winterperiode, ook het weer werkte fantastisch mee. Teams werkten de trainingen en wedstrijden onder haast tropische omstandigheden af. In Februari, de hockey trainingskampen maand, ontvingen we een recordaantal van 11 verenigingen in Marbella. Onder meer Hoofdklassers MHV Voordaan, THC Hurley NMHC Nijmegen en de Duitse Bundesliga ploeg SC Frankfurt 1880 bezochten Marbella voor een trainingsstage.

Bent u de volgende die we een onvergetelijke tijd in Marbella mogen verzorgen?

Hestia Logo
Muelle de Theresa Zabell 14
Puerto Deportivo de Marbella
29600 Marbella (Málaga)
Espana
 
   +34-666337830
   trainingskamp@hestiamarbella.com
   www.hestiamarbella.com

Openingstijden

Maandag 10:00u 00:00u
Dinsdag 10:00u 00:00u
Woensdag 10:00u 00:00u
Donderdag 10:00u 00:00u
Vrijdag 10:00u 02:00u
Zaterdag 10:00u 02:00u
Zondag 10:00u 00:00u

Social Media

Weer

TripAdvisor
Beoordeel Hestia