Hestia Trainingskampen Logo

Hestia Trainingskampen

Wij maken uw trainingskamp in het buitenland betaalbaar

Ook altijd gedacht dat een buitenlandse trip er voor uw gezelschap niet inzat? Dan bent u bij Hestia Trainingskampen aan het goede adres. Een heerlijk weekendje stappen met de selectie, staf en sponsoren of een professioneel, tot in de puntjes verzorgd, trainingskamp in Marbella, Zuid-Spanje? Een wereld van verschil, beide een garantie voor succes en NERGENS goedkoper!!

Nieuws

Waar sluiten jullie een seizoen af? Evalueer het seizoen onder de Spaanse zon en geniet van de vele uitgaansmogelijkheden die Marbella in mei/juni biedt! Vele ploegen gingen jullie al voor!! Meer informatie? Mail ons dan en laat je verrassen door onze scherpe prijsstelling!!
Op de facebookpagina van Hestia Trainingskampen vindt u een fotoreportage de teams die de afgelopen weken in Marbella verbleven. DIrect naar het fotoboek? Klik dan hier!
Komende weken ontvangen we twintig voetbalteams en negen hockeyteams aan de Costa del Sol. Onderstaand een overzicht van de oefenwedstrijden die de teams op Spaanse bodem zullen spelen/speelden. Lees verder
De veteranen van VMHC Cartouche bijten vrijdag 29 januari het spits af, qua hockey trainingskamen in 2016. Het is de derde maal dat deze veteranenploeg afreist naar Marbella voor haar winterstage. Evenals de afgelopen jaren speelt de ploeg ook een vriendschappelijk duel tijdens haar verblijf. Na wedstrijden tegen Gibraltar veterans en de veteranen van CH Malaga ´91 is het dit jaar de beurt aan de veteranen van HC Benalmadena. Cartouche is nog ongeslagen in Zuid Spanje dus de Spaanse veteranen (met ook enkele Nederlandse spelers) kunnen hun borst natmaken. Naast de wedstrijd staat er op vrijdag een VESPA tour op het programma in de bergen rondom Mijas. 
Tijdens de afgelopen trainingskampen was een potje FootGolf een populaire activiteit voor vele teams. Op de prachtige baan van El Campanario Golf namen liefst 7 teams deel aan de HESTIA TRAININGSKAMPEN FOOTGOLF CUP 2016. Dat hierin niet altijd de hoogst spelende teams als winnaar vertrekken blijkt wel uit onderstaande uitslag.  Lees verder
Voor het vijfde achtereenvolgende jaar verwelkomen we van 03-07 februari de selectie van 3e klasser NOCKralingen in Marbella. De ploeg van trainer Kenneth Nelstein zal naast een aantal trainingen in Marbella een vriendschappelijke wedstrijd spelen tegen Atletico Marbellí. NOCKralingen is het 19e voetbalelftal dat Marbella deze winter aandoet. Nummer 20 is het zaterdag elftal van vv WKE uit Emmen. Deze mannen verblijven een week later in Marbella, samen met drie (dames) hockeyteams.... toeval??
Topklasser vv Katwijk verblijft van 6 tot 10 januari in het Zuid Spaanse Marbella om zich voor te bereiden op de tweede helft van het seizoen. Vorig seizoen verbleef de ploeg van trainer Dick Schreuder voor de eerste keer aan de Costa del Sol. Met overmacht keerden de Katwijkers dat seizoen terug in de Topklasse. Ook dit seizoen gaat het crescendo met de club. Halverwege de competitie staat de ploeg op een knappe tweede plaats, een punt minder dan koploper Kozakken Boys. Katwijk zal in Spanje dagelijks trainen en op zaterdag vriendschappelijk spelen tegen zondag Topklasser Koninklijke HFC in Torremolinos.
Zaterdag derde klasser SC Everstein keert na een aantal jaren weer terug naar Marbella. In januari 2013 bezocht de ploeg uit Everdingen voor de laatste keer de Zuid Spaanse badplaats. Komende winter verblijft men van 16 tot 19 januari aan de Costa del Sol. Met een verblijf in een prachtig viersterren hotel, een aantal veld- en strandtrainingen en een oefenwedstrijd tegen CD Monda, zijn de vooruitzichten prima. De ploeg van trainer Ton Delfgou staat halverwege de competitie onderin de middenmoot van de zaterdag 3e klasse C.
Zaterdag eerste klasser vv Sliedrecht keert na drie jaar weer terug voor een trainingskamp in Marbella. In 2013 reisde de destijds door John de Wolf getrainde ploeg samen met de tweede selectie al eens naar Zuid Spanje. Na uitstapjes naar Valencia in 2014 en Groningen in 2015 is dit seizoen de keuze weer gevallen op de Costa del Sol. Het eerste elftal van Sliedrecht, gecoacht door Kees van Loon, zal op Spaanse bodem een aantal trainingen afwerken en op zaterdagmiddag 9 januari oefenen tegen Topklasser vv Capelle. Ook voor de tweede selectie staat er zaterdags een wedstrijd op het programma. De reserve hoofdklasser zal het opnemen tegen een Spaanse tegenstander! De Sliedrechters, met ruim 40 man in Marbella aanwezig, zullen 4 dagen verblijven in Spanje.
Zaterdag tweede klasser zal komende winterstop afreizen naar Spanje voor een vijfdaags trainingskamp. In Marbella zal de middenmoter uit Oudekerk aan den IJssel een aantal veldtrainingen en een oefenwedstrijd afwerken. De selectie van trainer Kees van der Poel zal van 14 tot 18 januari verblijven aan de Spaanse zuidkust. 
Hestia Logo
Muelle de Theresa Zabell 14
Puerto Deportivo de Marbella
29600 Marbella (Málaga)
Espana
 
   +34-666337830
   trainingskamp@hestiamarbella.com
   www.hestiamarbella.com

Openingstijden

Maandag 10:00u 00:00u
Dinsdag 10:00u 00:00u
Woensdag 10:00u 00:00u
Donderdag 10:00u 00:00u
Vrijdag 10:00u 02:00u
Zaterdag 10:00u 02:00u
Zondag 10:00u 00:00u

Social Media

Weer

TripAdvisor
Beoordeel Hestia