Hestia Trainingskampen Logo

Hestia Trainingskampen

Wij maken uw trainingskamp in het buitenland betaalbaar

Ook altijd gedacht dat een buitenlandse trip er voor uw gezelschap niet inzat? Dan bent u bij Hestia Trainingskampen aan het goede adres. Een heerlijk weekendje stappen met de selectie, staf en sponsoren of een professioneel, tot in de puntjes verzorgd, trainingskamp in Marbella, Zuid-Spanje? Een wereld van verschil, beide een garantie voor succes en NERGENS goedkoper!!

Nieuws

Na diverse gesprekken, mede vertraagd door de Corona pandemie, hebben Tim van Ammelrooy (Eigenaar Trainingskampen.nl) en Jos Langeland (Eigenaar Hestia Trainingskampen) de handtekening gezet onder de overname van Hestia Trainingskampen door Trainingskampen.nl. 

De succesvolle "Hestia-Formule" in combinatie met Loungebar Hestia blijft ongewijzigd. We blijven actief en verantwoordelijk voor het wel en wee in Marbella de komende jaren. De samenvoeging met marktleider Trainingskampen.nl geeft klanten daarnaast vele nieuwe mogelijkheden. Voor meer informatie over de overname;  Lees verder
Wat een vreemde tijd maken we met z'n allen mee. Geen vreugde en verdriet om promotie/degradatie, geen gezellige momenten in de kantine met je team of vrienden. Hopelijk kunnen we allemaal in september de competitie gezond weer hervatten. 

Eind april is voor ons de periode dat de gedachten weer gaan naar de winterstop voor het volgende seizoen. De vluchtmaatschappijen hebben de winterschema's weer gepubliceerd voor 2021. We zullen jullie spoedig informeren over de mogelijkheden die we komend jaar weer bieden in Marbella (Malaga) aan de Costa del Sol.

Denkt u eraan om met uw vereniging een trainingskamp te plannen in het buitenland? Denk dan eens aan ons, voor meer info kunt u telefonisch contact opnemen of mailen naar trainingskamp@hestiamarbella.com Lees verder
Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwtjes en aanbiedingen bij Hestia Trainingskampen? Via onze Facebookpagina houden wij u graag op de hoogte. Like onze pagina dus om niets te missen!
De nieuwe "hype" de komende jaren wordt gegarandeerd de sport Padel! Overgewaaid uit Latijns Amerika, via Spanje nu ook in Nederland beland! De komende jaren zal Padel zich als een olievlek uitbreiden over ons land! Hestia Trainingskampen springt hier uiteraard op in door geheel verzorgde Padeltrips te organiseren naar het "Walhalla" van de Padelsport.... Spanje. LTC Dalen is de eerste boeker in dit nieuwe segment!! Lees verder
De Tweede en Derde divisie trapten afgelopen weekend af voor een nieuw en spannend voetbalseizoen! De overige ploegen starten de komende week aan het bekertoernooi. Nu alles weer in beweging is stromen de boekingen voor de winterstop in 2020 binnen. "Vaste" bezoekers als VUC den Haag en RKSV Driel waren er al snel bij! Met onder meer hoofdklassers vv Emmen,SC Genemuiden en ook derde klasser VVO uit Velp hebben we ook een aantal nieuwe namen aankomende winter! Eredivisionist FC Emmen zal voor de tweede keer via ons in Estepona verblijven waar ook nieuwe klant De Graafschap (Keuken Kampioen Divisie) begin januari zich zal voorbereiden.
Houd onze Facebookpagina in de gaten voor updates!
Over enkele dagen begint de uittocht van de Nederlandse teams die op trainingskamp gaan naar het buitenland. Van de honderden teams die jaarlijks naar de winterzon vliegen, komt ook een klein percentage richting Marbella. Mede dankzij de vernieuwde speeldagenkalender van de KNVB hebben de verenigingen een extra weekend om een trainingskamp te beleggen. Veel teams maken hier dit jaar gebruik van. Op 3 januari beginnen we met de aankomst van 3e Divisionist SV Spakenburg. De koploper verblijft tot maandag 8 januari in Marbella om zich voor te bereiden op de hervatting van de competitie. Voor de Blauwen staat dan direct de confrontatie tegen directe concurrent Jong Almere City op het programma. 2e Divisionist GVVV meldt zich een dag later in Marbella. De Veenendalers zijn voor de tweede achtereenvolgende keer te gast in Marbella. De ploeg van trainer Niek Oosterlee verblijft vier dagen aan de Costa del Sol. Op vrijdag 5 januari staat er een mooi oefenduel op het programma tegen de beloften van Werder Bremen. Ook de selecties van vv Capelle (3e divisie) en DZOH (2e klasse) arriveren op vrijdag 5 januari. Voor Capelle staan er respectievelijk oefenduels op het programma tegen Rijnsburgse Boys en Concordia Wehl. DZOH neemt het op zondag 7 januari op tegen SV Hillegom. SV Hillegom arriveert zaterdag in Marbella en speelt op maandag 8 januari nog tegen de profs van Lincoln Red Imps uit Gibraltar. De selecties en sponsoren van vv Capelle en SV Hillegom bezoeken op maandagavond de wedstrijd in La Liga tussen Malaga CF en Espanyol.
Nog ruim 6 weken voordat de trainingskampen zullen starten. Over belangstelling in Marbella hebben we niet te klagen. Sinds begin september zijn de twee populairste weken al volgeboekt. Ruim 300 voetballers zullen in die weekenden bij ons verblijven. Ook in het eerste weekend zullen ruim 200 voetballers richting Zuid Spanje afreizen. Naast vele "bekende gezichten" als onder andere SV Spakenburg, GVVV, VUC Den Haag en SV Bedum, zijn er ook dit seizoen weer ploegen te bewonderen die voor de eerste keer een trainingskamp bij ons beleggen. Voor DZOH, DVC Delft, SML, vv Renado, vv Noordwijk, Voorwaarts Twello en vv Nieuwerkerk wordt het de eerste ervaring in Marbella. Met in totaal 28 voetbalteams gedurende de winterstop hebben we onszelf weer weten te overtreffen.
Daar de voetbalteams de planning voor de winter al klaar hebben, zijn de meeste hockeyteams nog aan het orienteren of de reis zal gaan naar Barca, Madrid, Marbella of toch Portugal of misschien wel Lapland.
Voor NMHC Nijmegen D1 en Pinoke D1 is het al bijna vaste prik, een trainingsstage naar Marbella in de winter. Voorgaande jaren kwamen de Amsterdammers als Hoofdklasser en de ploeg uit Nijmegen als Overgangsklasser. Dit jaar zijn de rollen voor het eerst omgedraaid. In de Hoofdklasse staat NMHC halverwege op een P/D plaats en gaat Pinoke ruim aan de leiding in de OVK. Naast deze ploegen keert ook HC De Terriers D1 weer terug na een geslaagse eerste ervaring vorig seizoen en zal de Belgische Hoofdklassers Dragons D1 ook in Marbella verblijven. De komende weken zullen zich daar zeker nog ploegen bij gaan volgen. Bent u nog op zoek naar de juiste locatie voor uw trainingsstage, mail ons dan geheel vrijblijvend.
Daar de meeste ploegen hun bestemming hebben geboekt, de meeste accommodaties vol geraken en de vliegmaatschappijen de goedkope tickets al verkocht hebben is er een oplossing... De KNVB heeft aan het begin van het seizoen bepaald dat er een andere invulling gegeven wordt aan de winterstop. Toch merken we dat dit voor vele clubs nog onduidelijk is. De KNVB heeft hier een duidelijk artikel over geplaatst op haar eigen website.
Hoe kun je met je team dan voor minder dan 300 op Trainingskamp? In het laatste weekend van januari zijn de vluchtprijzen zeer aantrekkelijk. In combinatie met onze zeer voordelige arrangementen zit je voor een "prikkie" 4 dagen VOLPENSION aan de Costa del Sol. 
Dus kijk in je kalender wie de tegenstander is in het weekend van 27/28januari en verplaats je wedstrijd naar een ander vrij weekend! Benieuwd naar onze mogelijkheden? Mail dan even met ons.
Komende winterpauze is Hestia Trainingskampen gastheer van de "Blauwen" uit Spakenburg en Veenendaal. Voor de derde keer ontvangen wij SV Spakenburg in Marbella. De voorgaande twee keer sloot de Blauwe kant van de Westmaat af met een kampioenschap. Om dat dit seizoen te bereiken moet de ploeg van trainer Hans van der Haar, nog vol aan de bak. Na 14 wedstrijden in de nieuwe 2e divisie is Spakenburg in de middenmoot terug te vinden. Voor de "Blauwen"uit Veenendaal, GVVV, is het de eerste keer dat men de winterpauze doorbrengt in het buitenland. Trainer John de Wolf kent een prima eerste gedeelte van de competitie, getuige de tweede plaats op de ranglijst. De selectie zal vier dagen in Marbella verblijven en een vriendschappelijke wedstrijd afwerken
1-10 uit 50
Hestia Logo
Muelle de Theresa Zabell 14
Puerto Deportivo de Marbella
29600 Marbella (Málaga)
Espana
 
   +34-666337830
   trainingskamp@hestiamarbella.com
   www.hestiamarbella.com

Openingstijden

Maandag 10:00u 00:00u
Dinsdag 10:00u 00:00u
Woensdag 10:00u 00:00u
Donderdag 10:00u 00:00u
Vrijdag 10:00u 02:00u
Zaterdag 10:00u 02:00u
Zondag 10:00u 00:00u

Social Media

Weer

TripAdvisor
Beoordeel Hestia