Hestia Trainingskampen Logo

Hestia Trainingskampen

Wij maken uw trainingskamp in het buitenland betaalbaar

Ook altijd gedacht dat een buitenlandse trip er voor uw gezelschap niet inzat? Dan bent u bij Hestia Trainingskampen aan het goede adres. Een heerlijk weekendje stappen met de selectie, staf en sponsoren of een professioneel, tot in de puntjes verzorgd, trainingskamp in Marbella, Zuid-Spanje? Een wereld van verschil, beide een garantie voor succes en NERGENS goedkoper!!

Nieuws

De hockeysters van overgangsklasser NMHC Nijmegen zijn ook komende winter te vinden aan de Costa del Sol. De Nijmegenaren verbleven de afgelopen drie winters ook al in de zuid Spaanse badplaats Marbella. In februari zal men vijf dagen verblijven in een prima viersterren hotel aan de Boulevard van de stad. Op Spaanse bodem zal de ploeg van trainer Anthony Potter een aantal trainingen en wedstrijden afwerken. NMHC, dat pendelt tussen de Hoofdklasse en Overgansklasse, staat momenteel op een tweede plaats in de Overgangsklasse A.
Waar andere jaren verreweg de meeste ploegen het eerste of tweede weekend van januari gebruiken om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft, is dit jaar het derde weekend een stuk drukker dan gebruikelijk. Natuurlijk valt het eerste weekend van januari dit jaar ongunstig, maar ook de vrijstelling in een aantal districten van de KNVB en de gunstigere vliegtarieven helpen hierbij. Komende winter ontvangen we onder meer de ploegen van VUC den Haag, vv de Weide 2 en vv Wildervank in het derde weekend in Marbella. De verwachting is dat we de komende week nog een aantal teams kunnen toevoegen aan deze lijst.
Voor het derde opeenvolgende seizoen beleggen de dames van Hoofdklasser Pinoke uit Amsterdam de winterstage in het zuid Spaanse Marbella. Van 09-14 februari zal de selectie van trainer Robert Justus verblijven in Hotel El Fuerte, een prachtig viersterren hotel gelegen aan de boulevard, in het centrum van de stad. Naast een aantal trainingen speelt de Hoofdklasser, drie vriendschappelijke wedstrijden op Spaanse bodem. De Amsterdammers speelden zich de laatste twee seizoenen via de Play-Outs veilig. Dit seizoen staat de ploeg halverwege de competitie op een 11e positie. Na de winterbreak speelt Pinoke direct uit tegen concurrent Bloemendaal!
Komende winter zullen zowel dames 1 als heren 1 van Hockeyclub Gooische uit Hilversum hun trainingsstage in Marbella beleggen. Voor de dames wordt dat de tweede maal dat men in Zuid Spanje zich voorbereid op de tweede seizoenshelft. Beide teams zullen niet in hetzelfde weekend aan de Costa del Sol verblijven. De dames verblijven van 10-14 februari in Spanje en de heren een week later. Beide teams zullen naast een aantal trainingen ook oefenduels spelen tegen teams die ook in de regio Marbella hun trainingsstages organiseren.
Dat trainingskampen niet altijd voor de eerste elftallen is weggelegd, bewijzen de mannen van het tweede elftal van de Hoogeveense voetbalvereniging de Weide weer eens. Daar waar het eerste elftal van de zaterdag tweede klasser enkele jaren vaste gast was in Marbella, zal komende winter het tweede elftal van de club in zuid Spanje acte de presence geven. Naast de scherpe offerte van Hestia Trainingskampen en de zeer goedkope vluchtprijzen in het derde weekend van januari maken dat de Drentse ploeg voor minder dan 300 euro vier dagen aan de Costa del Sol verblijven op basis van Volpension. Tijdens het trainingskamp staan er twee trainingen en een oefenduel op het programma.
Dat de Gelderse ploegen niet alleen tijdens het sportieve gedeelte van een trainingskamp zich optimaal inzetten, weten we inmiddels. Komende winter verblijven de Gelderse ploegen, RKSV Driel, vv Rheden en Jonge Kracht, bijna gelijkertijd in Marbella. Zonder twijfel dat de avonden in Loungebar Hestia, in de jachthaven in het centrum van de stad, een enorm feest gaan opleveren. Voor alle drie de ploegen is Marbella geen onbekend terrein. Afgelopen januari was men ook al te gast in de Zuid Spaanse badplaats, alleen verbleef de selectie van vv Rheden een week vroeger dan de andere twee. Voor de zondag vierde klasser RKSV Driel wordt het zelfs de derde keer op rij dat men naar de Costa del Sol afreist.
Na een aantal jaar zonder trainingskamp is de selectie van zondag derdeklasser vv Wildervank weer present in het zuiden van Spanje. Dit jaar reizen de Groningers in het derde weekend van januari af naar Marbella. Hierdoor profiteert men van de aantrekkelijke vluchtprijzen ten opzichte van een of twee weken eerder. Een slimme keuze van de selectie, die op Spaanse bodem een aantal trainingen en een oefenwedstrijd zal afwerken. Wildervank verblijft in een prima driesterren hotel, net achter de Boulevard, in het centrum van de stad. In 2011 en 2014 was de selectie van Wildervank ook al eens te gast bij Hestia Trainingskampen, de organisatie die het trainingskamp in goede banen leidt.
Zaterdag topklasser Capelle is een van dé verrassingen in het KNVB Beker toernooi tot nog toe. De ploeg van Ton van Bremen was in de vorige ronde te sterk voor MVV en afgelopen week verraste men FC Dordrecht (0-1). In januari strijken de Capellenaren neer in het zuid Spaanse Marbella. Vijf dagen verblijft de selectie in een prachtig viersterren hotel aan de boulevard van deze badplaats. Naast een aantal trainingen en activiteiten staat er ook nog een vriendschappelijke wedstrijd op het programma.
SVBO uit Barger Oosterveld zal in januari 2016 voor het vijfde opeenvolgende jaar Marbella aandoen voor een trainingskamp. De ambitieuze eerste klasser zal van 08 tot 12 januari in Marbella verblijven.De selectie van trainer Rolf Veneboer verblijft in een prachtig viersterren hotel aan de Boulevard van de stad. Ook voor de selectie van vierde klasser RKSV Driel verblijft alweer voor de derde keer aan de Spaanse zuidkust! Vier dagen zal de ploeg van trainer Eddy Hagen enkele trainingen en wedstrijden afwerken. 
Voor de meeste ploegen, Topklasse uitgezonderd, gaat de competitie volgend weekend van start. Vele verenigingen zijn daarbij ook alweer druk bezig met de planning voor de winterstop! Wordt het Turkije, Portugal of toch weer Zuid-Spanje? Ook Hestia Trainingskampen kan de komst van de eerste ploegen alweer aankondigen. De tweede selectie van ASWH keert begin januari weer terug in Marbella. Ook in 2011 verbleef de toenmalige Landskampioen voor tweede elftallen al aan de Spaanse zuidkust. Nieuw dit jaar zijn onder meer Topklasser FC Lisse, de ploeg van trainer Arjan van der Laan verblijft van 07-11 januari in Marbella, en vierde klasser FC Velsenoord. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met ons!
1-10 uit 29
Hestia Logo
Muelle de Theresa Zabell 14
Puerto Deportivo de Marbella
29600 Marbella (Málaga)
Espana
 
   +34-666337830
   trainingskamp@hestiamarbella.com
   www.hestiamarbella.com

Openingstijden

Maandag 10:00u 00:00u
Dinsdag 10:00u 00:00u
Woensdag 10:00u 00:00u
Donderdag 10:00u 00:00u
Vrijdag 10:00u 02:00u
Zaterdag 10:00u 02:00u
Zondag 10:00u 00:00u

Social Media

Weer

TripAdvisor
Beoordeel Hestia