Hestia Trainingskampen Logo

Hockey

Niet alleen in voetbal is Spanje een van de toonaangevende landen. Ook de Spaanse nationale hockeyploeg doet van zich spreken op de grote internationale toernooien. Toch wordt hockey niet massaal gespeeld aan de Costa del Sol. Wel heeft het met Club Hockey Benalmadena een vertegenwoordiger in de hoogste hockeydivisie in Spanje. Verder wordt er in Gibraltar en Malaga op clubniveau gespeeld. Het eerste herenteam, dat uitkomt op het hoogste niveau, heeft sinds dit seizoen versterking gekregen van een Nederlandse speler, Don Prins. Het vrouwenteam speelt op het tweede landelijk niveau.

Benalmadena ligt op 25 km afstand van Marbella. De trainingen en wedstrijden vinden plaats op het complex van de hockeyclub in Benalmadena of op het hockeycomplex in Málaga. Voor meer informatie over een trainingskamp aan de Costa del Sol kunt u contact opnemen met Esther en Jos - Hestia Trainingskampen; info@hestiamarbella.comWat kunt u verwachten?

Hestia kan u onder meer onderstaande aanbieden. Zoals eerder aangegeven zijn alle overige wensen bespreekbaar.

Transfer
Wanneer u aankomt op het vliegveld van Málaga staat een medewerker van Hestia Trainingskampen klaar om u te ontvangen. Tijdens uw verblijf maakt u gebruik maken van huurauto's en een busje voor de Hockey benodigdheden. Een volle tank is inbegrepen in uw arrangement.

Begeleiding
Wij staan u tijdens uw verblijf kosteloos 24 uur per dag voor u klaar. Vanaf het vliegveld, waar wij u opwachten voor de transfer naar Marbella tot uw vertrek zullen wij u waar nodig ondersteuning geven. Wij spreken Nederlands, Spaans, Engels en Duits. Bij aankomst verstrekken wij u de gegevens waarop wij te bereiken zullen zijn.

Hotel – F&B
Wij maken vanaf dit jaar gebruik van meerdere accommodaties in Marbella. Wij hebben in elke prijscategorie een uitstekende accommodatie voor u beschikbaar. Meer informatie over de hotels en de bijbehorende arrangementen vind u in onze prijsinformatie.

Trainingsaccommodatie
Wij maken gebruik van de hockey velden in Málaga. Op het mooie sportcentrum Cuidad Deportivo de Carranque, gelegen in het centrum van de stad, speelt u op een Internationaal goedgekeurd waterveld dat twee jaar geleden is aangelegd. Deze accommodatie wordt, door Nederlandse verenigingen al twee jaar naar volle tevredenheid gebruikt tijdens de winterpauze. De trainingsaccommodaties is gelegen 45 km buiten Marbella. U dient rekening te houden met een reistijd van 45 minuten naar de hockey velden. Parkeren bij het sportcentrum is geen probleem. U heeft tijdens de training kleed- en massageruimtes tot uw beschikking.

Trainingsmaterialen
Alle materialen die u nodig bent tijdens uw training zijn aanwezig op het complex. U huurt de materialen van de hockeyclub CD Málaga. Uiteraard is het geen probleem om zelf uw ballen, pillonnen en hesjes mee te brengen, wanneer u dit wenst.

Activiteiten
Hestia kan diverse activiteiten organiseren aan de Costa del Sol. Doordat u de beschikking heeft over een eigen auto is een citytrip naar Málaga of zelfs Sevilla zeer de moeite waard. Ook een bezoek aan Ronda of een rondrit door het prachtige achterland is zeer aan te bevelen. Daarnaast ondersteunen wij u wanneer u een activiteit op het strand wilt organiseren. Mocht u andere wensen hebben; bv. een hike tocht door de nabijgelegen bergen, kroegentocht of Parasailing, dan zullen wij u hierin ondersteunen

Oefenwedstrijd(en)
Door onze contacten zijn wij in staat om op elk gewenst niveau een geschikte oefenpartner te vinden. De Spaanse Topdivisionist CH Alcala la Real (vrouwen) speelt graag tijdens de winterpauze tegen Nederlandse tegenstanders. Daarnaast zijn CD Málaga of Gibraltar mogelijke sparringpartners.

Vliegtickets
De kosten voor de vlucht naar en van Málaga zijn niet bij de kosten inbegrepen. Wij willen u graag ondersteunen en adviseren bij het boeken van uw vlucht. De kosten voor een vlucht in jan/febr liggen tussen de € 100 - € 150 p.p.

Onderstaand ziet u de vluchtopties die er zijn naar Málaga Airport;
Ryanair Bremen/Weeze/Eindhoven/Brussels – Málaga
Transavia Amsterdam/Eindhoven/Rotterdam – Málaga
Vueling.com Amsterdam – Málaga
Airberlin.de Dusseldorf/Munster/Dortmund – Málaga

Kosten
Bent u nieuwsgierig geworden naar de prijzen voor uw trainingskamp, mail ons dan via info@hestiamarbella.com of neem contact op met
Jos Langeland; 0034-666337830.

Hestia Logo
Muelle de Theresa Zabell 14
Puerto Deportivo de Marbella
29600 Marbella (Málaga)
Espana
 
   +34-666337830
   trainingskamp@hestiamarbella.com
   www.hestiamarbella.com

Openingstijden

Maandag 10:00u 00:00u
Dinsdag 10:00u 00:00u
Woensdag 10:00u 00:00u
Donderdag 10:00u 00:00u
Vrijdag 10:00u 02:00u
Zaterdag 10:00u 02:00u
Zondag 10:00u 00:00u

Social Media

Weer

TripAdvisor
Beoordeel Hestia