Hestia Trainingskampen Logo

ANDERE SPORTEN

Naast voetbal, hockey en wielrennen heeft HESTIA voldoende mogelijkheden om ook trainingskampen te organiseren voor andere takken van Sport. Ben jij op zoek voor je tennisteam, rugbyclub, waterpolovereniging, Golfclub of volleybalteam naar DÉ plek om je trainingsstage te organiseren, zoek dan niet verder en neem contact met ons op en laat je verrassen welke mogelijkheden HESTIA TRAININGSKAMPEN u kan bieden.

TENNIS
Net als de tennissers van DEM uit Beverwijk en de Woldmeppers uit Harkstede je voorbereiden in het zonnige zuiden op de start van de Tenniscompetitie? We maken gebruik van de uitstekende faciliteiten van Club de Tenis Estepona. Hier liggen op een unieke locatie in het achterland, drie prima onderhouden gravelbanen en 5 hardcourt banen. Door de goede contacten met de tennisclub kunnen wij voor een prima arrangement zorgen en betaald u niets teveel. Wilt u trainen op de prachtige banen van Tennisclub Puento Romano, (het WTA toernooi van Marbella werd hier jarenlang afgewerkt) in het centrum van Marbella dan is dat mogelijk.


VOLLEYBAL
Voorbereiden op de competitiestart na de zomer of deelnemen aan een Spaans beachvolleybaltoernooi met je team of vriend(inn)en? Door het uitstekende klimaat is Marbella een prima plek om u voor te bereiden op de competitiestart in 2015.
Volleybal is naast voetbal, basketbal en tennis een van de populairste sporten in het land. Zowel in de zaal als op de ¨playa¨ zijn er aan de Costa del Sol voor alle niveaus sparringpartners te vinden. Ook de trainingsmogelijkheden zowel op het strand als in de zaal zijn uitstekend.
Net als in onze bar bieden wij ook tijdens uw trip een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Waarom zou u teveel betalen voor activiteiten/services die u niet nodig bent? Bij Hestia Trainingskampen betaalt u alleen datgene waar u gebruik van maakt. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden twijfel dan niet om contact op te men met onze agente in Nederland. Nicolien Venhorst van N.tertainment zal u graag meer vertellen over de uitgebreide mogelijkheden die er aan de Costa del Sol voor de volleyballers zijn. Al nieuwsgierig geworden?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met;
N.tertainment Allround Organisatiebureau
Nicolien Venhorst
Tel: 0031-641701475
Web:
www.n-tertainment.net
E-mail:
info@n-tertainment.net

WATERPOLO | RUGBY
Nou niet direct de eerste sporten waar je een trainingskamp aan zou koppelen. Toch gaan er jaarlijks een aantal teams naar het buitenland om te trainen. Ook in de regio Marbella zijn de trainingsmogelijkheden prima en kan er gespeeld worden tegen de lokale clubs uit de stad. De rugbyclub uit Marbella heeft zelfs enkele onder 18 internationals en speelt wekelijks haar competitiewedstrijden in Zuid Spanje.
Ook Waterpolo wordt in teamverband volop gespeeld in Marbella. Vanaf de jongste jeugd tot en met een seniorenteam (zowel de mannen als de vrouwen) dat uitkomt in de hoogste afdeling van Andalucia.


 

Hestia Logo
Muelle de Theresa Zabell 14
Puerto Deportivo de Marbella
29600 Marbella (Málaga)
Espana
 
   +34-666337830
   trainingskamp@hestiamarbella.com
   www.hestiamarbella.com

Openingstijden

Maandag 10:00u 00:00u
Dinsdag 10:00u 00:00u
Woensdag 10:00u 00:00u
Donderdag 10:00u 00:00u
Vrijdag 10:00u 02:00u
Zaterdag 10:00u 02:00u
Zondag 10:00u 00:00u

Social Media

Weer

TripAdvisor
Beoordeel Hestia