Hestia Trainingskampen Logo

Trainingskampen.nl en Hestia Trainingskampen slaan de handen ineen!

Home >>

Na diverse gesprekken, mede vertraagd door de Corona pandemie, hebben Tim van Ammelrooy (Eigenaar Trainingskampen.nl) en Jos Langeland (Eigenaar Hestia Trainingskampen) de handtekening gezet onder de overname van Hestia Trainingskampen door Trainingskampen.nl. 

De succesvolle "Hestia-Formule" in combinatie met Loungebar Hestia blijft ongewijzigd. We blijven actief en verantwoordelijk voor het wel en wee in Marbella de komende jaren. De samenvoeging met marktleider Trainingskampen.nl geeft klanten daarnaast vele nieuwe mogelijkheden. Voor meer informatie over de overname; 

Eigenaar en oprichter van Trainingskampen.nl, Tim van Ammelrooy, is zeer content met deze stap. “Jos bewijst zich al vele jaren met zijn succesvolle ‘Hestia formule’ in de markt, waarbij de teams verblijven in 3 en 4 sterren hotels in Marbella en daarbij gebruik maken van zijn horecazaak. Vele clubs zijn lovend over de service en prijs kwaliteit van Hestia Trainingskampen. Ondanks de concurrentie was er onderling veel respect en hadden we altijd prima contact. De afgelopen 2 jaar werd het contact steeds intensiever en werkten we steeds beter en nauwer samen ten aanzien van begeleiding, oefenwedstrijden en vluchten. Na diverse gesprekken zagen we beiden een enorme meerwaarde en aanvulling om iets meer met elkaar te gaan doen. En dat ‘iets meer’ is uiteindelijk uitgemond in deze overname, waarbij Jos ook een belangrijke positie gaat innemen binnen de vernieuwde organisatie van Trainingskampen.nl. En ondanks de huidige situatie, hebben we de plannen doorgezet omdat we met ontzettend veel vertrouwen samen naar de toekomst kijken. De naam en formule Hestia blijft zeker bestaan en dit is een aanwinst in ons aanbod. Daarnaast kunnen de vaste klanten van Hestia nu ook naar andere bestemmingen in binnen- en buitenland dan alleen Marbella, een win-win situatie dus.”

Jos Langeland is sinds 2009 gevestigd in Marbella en runt daar naast Hestia Trainingskampen, ook een horecazaak genaamd Hestia. De laatste winters was hij goed voor zo'n 40 trainingskampen per jaar. Naast voetbalteams weten ook hockeyteams en andere sportteams Marbella te vinden. De populaire “Hestia-formule” blijft bestaan, ook na de overname, evenals de horecazaak in Marbella. Langeland: “Door de overname door Trainingskampen.nl, kan ik mezelf nog meer focussen op de trainingskampen. Wanneer een klant na een aantal jaren Marbella een andere locatie zocht was ik deze klant kwijt. Nu hebben we mogelijkheden te over om deze klant alsnog te voorzien. Ook voor hockey worden de opties straks groter met mooie locaties in onder meer Barcelona, Valencia en Lissabon. Ik ben blij dat we ondanks de Corona pandemie de onderhandelingen hebben doorgezet. In crisistijd moet je lef tonen en creatief zijn. Deze overname is daar een goed voorbeeld van. Ik sta te popelen om aan de slag te gaan binnen Trainingskampen.nl, en tevens de mogelijkheid te bekijken om de Hestia formule uit te breiden op andere bestemmingen. Ik ben ervan overtuigd dat we samen een mooie toekomst tegemoet gaan.”

Wilt u meer informatie over de compleet verzorgde trainingskampen die Trainingskampen.nl en Hestia aanbieden? Inclusief de extra flexibele boekingsvoorwaarden vanwege de Corona pandemie? Stuur een mail naar info@trainingskampen.nl / jos@trainingskampen.nl of neem telefonisch contact op: 078-6291578. / 0034-666337830Terug

Hestia Logo
Muelle de Theresa Zabell 14
Puerto Deportivo de Marbella
29600 Marbella (Málaga)
Espana
 
   +34-666337830
   trainingskamp@hestiamarbella.com
   www.hestiamarbella.com

Openingstijden

Maandag 10:00u 00:00u
Dinsdag 10:00u 00:00u
Woensdag 10:00u 00:00u
Donderdag 10:00u 00:00u
Vrijdag 10:00u 02:00u
Zaterdag 10:00u 02:00u
Zondag 10:00u 00:00u

Social Media

Weer

TripAdvisor
Beoordeel Hestia